Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars pakāpjas uz piekto desmitu

Otrajā kārtā nospēlējis ar divreiz labāku rezultātu (+3 virs PAR) nekā dienu iepriekš (+6 virs PAR), Mikus Gavars piektdien pakāpās uz dalītu 48. vietu respektablajās “Orange Bowl” sacensībās Floridā. Vēl patīkamāka atšķirība otrās dienas rezultātos bija Kristai Puisītei.

Gavara rezultātu kartiņa otrajā kārtā bija raibāka nekā sacensību pirmajā dienā. Otrajās 18 bedrītēs tika gūti trīs bērdiji, savākti četri bugiji un viens divkāršs bugijs. Pēc dienas pirmā deviņnieka Gavara rezultāts bija –1 zem PAR, taču nākamajās deviņās bedrītēs sekoja +4.

Savukārt Puisīte pēc pirmās dienas padrūmā skaitļa 83 otrajā kārtā nospēlēja ar 74 sitieniem (+4 virs PAR) un pakāpās uz 32. vietu. Pēc otrajā kārtā sasniegtā rezultāta Puisīte ierindojās otrā desmita vidū. Otras deviņas bedrītes otrajā kārtā Puisīte izgāja ar PAR.

Pārskatot līderu vārdus, pārsteigumu tur nav. Puišiem Sean Einhaus turpina demonstrēt, ko spēj Vācijas amatieru čempions, un pirms trešās kārtas tuvāko konkurentu viņš apsteidz jau par astoņiem sitieniem. Divu dienu summā Einhaus rezultāts ir –11 zem PAR – jauns turnīra rekords.

Meitenēm līderpozīcijas dala trīs golferes – 12 gadus vecā amerikāniete Alexis Thompson, par gadu vecākā Victoria Tanco, kura Argentīnas amatieru čempionātā iekļuva trijniekā, un 18 gadīgā Florentyna Parker, kura var palepoties ar 2. vietu „British Ladies” sitienu spēles čempionātā. Vadošā trijotne summā ir +2 virs PAR.

Turnīrs „Biltmore Golf Club” laukumā noslēgsies svētdien.

"Junior Orange Bowl International Golf Championship" rezultāti (pēc 2. kārtas):

Puiši: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1203.html

Meitenes: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1204.html

Pēdējās izmaiņas , 29.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē