Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Komforta golfs decembrī

Sekojot pagājušā gada tradīcijām, arī šis rudens teju jau būs iesniedzies nākamā gada janvārī, pagādājot iespēju golferiem spēlēt ne tikai siltās zemēs, bet arī krietni tuvākās un ierastākās vietās. Trešdien "Viesturos" redzētais un piedzīvotais ir vēl viens apliecinājums tam, ka decembra golfs var būt piemērots ne tikai ekstrēmu sajūtu kārotājiem.

Vienīgais šķērslis pilnīgai labsajūtai ir pagalam sarukusī gaismas diena, kas neļaus ilgi aizsapņoties tiem, kas ieplānojuši izspēlēt 18 bedrītes. Taču citādi viss ir kārtībā.

Gaisam sasilstot līdz pavēsai oktobra dienai piemērotiem pieciem grādiem, trešdien "Viesturos" neprasījās ne tikai pēc cimdiem, bet pat mierīgi varēja iztikt bez siltākas vējjakas. Iespējams, par to gādā laukuma atrašanās meža ielokā, bet norakstīt neizdevušos sitienus uz vēja rēķina nebija nekādu izredžu.

Interesanti, ka iespēju decembra vidū mierīgi spēlēt golfu izmantoja tik daudz spēlētāju, ka vienubrīd laukums šķita piepildītāks nekā vienas otras vasaras dienas rīta pusē. Iespējams, te pie vainas gan ir īsā diena, jo visiem spēlētgribētājiem jāsatilpst nedaudzajās gaišajās stundās.

Ja vien turpmākajos gados neatsāksies kāds mazais ledus laikmets, pirmais oficiālais Ziemassvētku turnīrs laikam vairs nebūs ilgi jāgaida. Taču mazākās kompānijās šāda golfiska izprieca, iespējams, neizpaliks jau šogad. Sinoptiķi nedēļas nogali gan sola mazliet vēsāku, tomēr gaisa temperatūra turēšoties 0..+5 grādu robežās.

Pēdējās izmaiņas , 19.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē