Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger dievība mazinās

Spēles māka Tiger Woods neko nav gājusi mazumā, neraugoties uz divus mēnešus ilgušo pauzi, taču vienas zudības gan ir iestājušās. Uz nezināmu laiku slēgta pasaulē pirmā Tiger Woods virtuālā baznīca. Provocēšanas meistarstiķis „The First Church of Tiger Woods” internetā darbojās jau vairākus gadus.

„The First Church of Tiger Woods” radīja radiošova vadītājs John Ziegler, norādot, ka uz šādu soli viņu iedvesmojis golfa zvaigznes nu jau nelaiķa tēvs Earl Woods. Vecākais Woods reiz izteicās, ka viņa dēls pasauli ietekmēs ne mazāk par Buddha un Gandhi. Ziegler šo domu uztvēra, norādot, ka citās prognozēs par dēlu Earl Woods nav kļūdījies, tātad arī šis apgalvojums ir patiess.

Tiem, kuri nespēj tikt skaidrībā, vai Tiger Woods baznīca ir joks vai pati nopietnība, Ziegler nesteidz palīdzēt, izvairoties no tiešas atbildes.

Tikmēr ar jautājumiem, kas no golfa ir visai patālu, nākas rēķināties arī pašam Tiger, kurš šonedēļ pēc divu mēnešu pārtraukuma atgriezās sacensībās un „Sherwood Country Club” piedalās paša rīkotajā turnīrā. Pirms turnīra preses konferencē kādai reportierei pēdējais jautājums pirms izvadīšanas no zāles bija par to, vai viņas draugs varētu būt gejs, ja seksa laikā izkliedz Tiger Woods vārdu.

Woods atbildēja ar Buddha cienīgu smaidu, kas lika saprast, ka viņu šai pasaulē nekas vairs nepārsteidz.

Nepatīkamu pārsteigumu Woods gan nācās piedzīvot turnīra pirmās kārtas 18. bedrītē. Tobrīd būdams dalītās līderpozīcijās, Woods pēdējā bedrītē tika pie divkārša bugija, sitienā uz grīnu pamanoties trāpīt dīķī, un vēlāk no trim metriem divreiz ripināja.

Līderis pēc pirmās dienas ar 68 sitieniem (-4 zem PAR) ir Jim Furyk, bet Woods un vēl trīs golferi atpaliek par vienu sitienu.

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē