Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas turnīri raisa interesi

Arvien rosīgākā golfa dzīve Latvijā ir veicinājusi interesi par šeit notiekošo arīdzan viņpus Baltijas jūrai. Lai gan tikko kā sākusies ziemas pauze, jau tagad ir pamats cerēt, ka nākamvasar vismaz kādā no sezonas lielākajiem turnīriem te labprāt piedalīsies golferi, kas pārstāvēja Latviju tās pirmajā pasaules amatieru čempionātā 1994. gadā.

Debijas reizē Francijā Latvijas izlases kapteinis bija Dzintars Viegliņš, kura vadītajā komandā spēlēja arī viņa dēli Joakims un Eliass, kā arī Jānis Ritums. Tagad kungi zina, ka golfs Latvijā ne tikai ir pie dzīvības, bet arī veiksmīgi attīstās, un tas viņus ir rosinājis uz domu par dalību Latvijas amatieru čempionātā vai "Latvian Open".

Nākamais gads arī šajā jūras krastā dzīvojošajiem būs īpašs, jo oktobrī Adelaidā visu valstu golferus atkal gaidīs pasaules amatieru komandu čempionātā. Tātad vēlreiz ceļošana būs liela gluži tāpat kā pērn uz Dienvidāfriku vai 2010. gadā uz Buenosairesu Argentīnā.

Krietni vienkāršāk viss solās būt vēl divas sezonas vēlāk, kad 2012. gadā pasaules labākās amatieru izlases spēlēs Eiropā. Uz čempionāta rīkošanu šobīd ir trīs pretendenti - Austrija (GC "Murhof" un GC "Murstatten" Štīrijā), Itālija ("Torino Golf Club" un "La Mandria and Royal Park and Country Club" pie Turīnas) un nosacītā Eiropas valsts Turcija ("Gloria Club", "PGA Sultan" un "Cornelia Golf Club Nick Faldo" Antaljā).

Pēdējās izmaiņas , 13.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē