Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Harrington Gada golferis Eiropā

Eiropas PGA tūrē par Gada golferi atzīts "British Open" uzvarējušais īrs Padraig Harrington. Pērn viņš Eiropas tūrē kļuva par "Order of Merit" ieguvēju, taču gada izcilnieka lauri toreiz rotāja brita Paul Casey galvu.

Harrington par labāko nosauca žūrija, kurā savs vārds bija sakāms golfa apskatniekiem, TV un radio kompānijām, kā arī Eiropas tūres pārstāvjiem.

Ja pirms gada Harrington palika ēnā, neraugoties uz nopelnīto "Order of Merit", tad šosezon līdzīgs liktenis piemeklēja britu Justin Rose. Tālāk par pretendentu sarakstu cīņā par Eiropas labākā golfera titulu netika arī "US Open" uzvarējušais Argentīnas golferis Angel Cabrera.

"Šis gads bija īpašs, un viss aizsākās ar mana otrā dēla Cirian piedzimšanu," paziņojumā norādīja Harrington. "Pēc ne tik ilga laika sekoja "Open" uzvara. Liela panākums vēl bija uzvara "Irish Open", un sekoja vēl pāris uzvaru."

Karjerā Harrington ir uzvarējis 21 turnīrā, tajā skaitā 12 reižu palicis nepārspēts Eiropas tūrē. Viņš šovasar kļuva par pirmo Īrijas golferi, kas pēdējo 60 gadu laikā ticis pie "Claret Jug". Harrington arī pretendē uz vietu Eiropas komandā, kas 2008. gadā Ryder kausa turnīrā Kentuki izaicinās ASV labākos golferus.

Pēdējās izmaiņas , 11.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē