Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko Golfs.lv!

Lietaini un tumši decembra vakari ir īstais laiks, kad laiski pārlapot visjaunāko „Golfs.lv”, un nemanot iegrimt kādā interesantā rakstā. Piemēram, Ivara un Valdas Gruntes lielajā intervijā, kur ģimene stāsta par sevi, golfu un citām aizraujošām lietām, kam labprāt izbrīvē savu laiku. Žurnāls pieejams kopš pagājušās nedēļas nogales, un kā allaž, visērtāk ir abonentiem.

Ko sagaidīt no vizītes pie Jorkas hercoga, uzzināsiet no Inetas Kroderes-Imšas stāstītā par Latvijas komandas itin veiksmīgo debiju Viņa karaliskās augstības balvas izcīņā Skotijā. Pieredzē dalās arī Armands Puče - viens no latviešiem, kuri šovasar paviesojās vēsturiskajā „Cherry Hills” golfa klubā ASV, un bija liecinieks gluži vai militārai dresūrai, kam klubā pakļaujas miljonāri un slavenības. 

Savukārt viena no Latvijā līdz šim mazāk zināmajām Gulbēm - Barbara Gulbe – stāsta par to, kā meita ar nesavtīgu ģimenes atbalstu nonākusi līdz dāmu profesionālā golfa virsotnēm.  

Uzzināsiet arī par pasaulē izcilāko golfa trofeju nedienām, jo liktenis pret vērtīgajiem kausiem pārāk bieži ir bijis tik skarbs, ka čempionu rokās oriģināli nonāk tik uz pāris mirkļiem. Un daži oriģināli patiesībā ir jau kopijas. Vēl iepazīstiet kompetentu vērtējumu gada notikumiem pasaules finanšu tirgū, golfa jauno radinieku „Volkswagen Tiguan”, lasiet par ceļojumu uz Kostariku un vēl, vēl, vēl...

Pēdējās izmaiņas , 03.12.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē