Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Svensson Salienas jaunais Head Pro

Tumšais rudens nebūt nav tik garlaicīgs kā dažbrīd varētu šķist - "Saliena Golf" ir panākta vienošanās ar Håkan Svensson, kurš turpmāk šajā laukumā būs Head Pro. Tālāk lasāms "Saliena Golf" izpilddirektora Edward Charnock vēstījums, kas tapis šajā sakarā.

"Saliena Golf" un "Saliena Golf Klubs" vēlas izmantot šo ziņojuma iespēju, lai sveiktu savā pulkā kā Head Pro Håkan Svensson. Vairākums Latvijas golferu mūsu jaunā Head Pro vārdu atpazīs pēc viņa darba "Ozo Golf Club" un devuma Latvijas nacionālās komandas trenera statusā.

Pirms darba uzsākšanas Latvijā Håkan darbojies Zviedrijas P.G.A. kā valdes loceklis, kā arī vadītājs savā P.G.A. rajona nodaļā Zviedrijā.

Håkan sācis spēlēt golfu 10 gadu vecumā un attīstījis savu spēli līdz profesionāļu līmenim, lai izpildītu visus piecus P.G.A izglītības/treniņu līmeņus. Lai kļūtu par P.G.A. profesionāli, ir nepieciešami 5 gadi un pēdējos 14 gadus Håkan pasaulē tiek atpazīts kā pilnas kvalifikācijas golfa profesionālis.

Pārliecināta un aizrautīga mācošā golfa profesionāļa pamatbūtība ir turpināt pašizglītošanos, lai paplašinātu savas zināšanas un varētu izmantot visas jaunākās apmācības metodes. Lai tas nepaliktu novārtā, Håkan katru gadu apmeklē golfa seminārus, kur pasaulslaveni un atzīti pasniedzēji no Amerikas un Eiropas piedāvā visiem klausītājiem un saviem skolniekiem pašu praksē pārbaudītās un pieslīpētās apmācības metodes, lai katrs varētu tās varētu izmantot savā labā. Semināru vadītāju sarakstos atradīsiet  Dave Peltz, Kyle Phillips, Bob Rotella, Kjel Enhager, Johan Plate un Frank Thomas - golfa profesionāļu vidē labi pazīstamos vārdus.

Tātad – Salienas un "Saliena Golf Kluba" vārdā ir prieks pieņemt  Håkan mūsu komandā.

Edward Charnock

P.G.A. 

Saliena Golf’s new Head Pro - Håkan P. Svensson

"Saliena" and "Saliena Golf Club" would like to take this opportunity to welcome Håkan Svensson to "Saliena Golf Course" as Head Professional. Most of Latvian golfers will know our new Head Professional from his time at "Ozo Golf Club" and for his role as National Trainer of the Latvian team. Before moving to Latvia he was a member of the Swedish P.G.A. board and also chairman of his P.G.A. District in Sweden.

Håkan started to play golf aged 10 years old and developed his game to a professional level, making it possible for him to attend all levels of the P.G.A. training. To become a P.G.A. professional takes in total 5 years and for the past 14 years Håkan has been recognized worldwide as a fully qualified P.G.A. Professional.

It is also essential for dedicated teaching professionals to continue their education, increasing their knowledge and keeping up with all new teaching techniques. For this reason, Håkan attends golf seminars every year at which world renowned teachers from America and Europe offer their well practiced cutting edge teaching techniques for all attendees and their pupils to benefit from. Speakers at these seminars have included Dave Peltz, Kyle Phillips, Bob Rotella, Kjell Enhager, Johan Plate and Frank Thomas.

So once again on behalf of "Saliena" and "Saliena Golf Club" it’s a pleasure to welcome Håkan as a member of our team.  

Edward Charnock

P.G.A.

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē