Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

No Salienas uz Dienvidāfriku II

Jau otro gadu pēc kārtas no Salienas devies ceļā Dienvidāfrikas ekspresis - pateicoties "Auto Group Baltic" iniciatīvai un neatlaidībai, triju Baltijas valstu golferi trešdien aizceļoja uz "Volkswagen Masters" finālsacensībām pašā Āfrikas dienvidu galā.

Certurtdien pusdienlaikā baltiešu dubultkvartetam ceļošanas grūtības, cerams, jau ir aiz muguras. Brauciens un Dienvidāfriku viņiem nozīmēja lidojumu no Rīgas uz Frankfurti, kam sekoja apmēram 11 stundu nakts lidojums uz Keiptaunu. Ceļamērķis ir Kleinmonda, "Arabella" golfa un atpūtas komplekss.

Latviju Dienvidāfrikā pārstāv trīs spēlētāji - Jan Gustafsson, Einārs Mednis un Ervīns Fogts, kuri šovasar Salienas Kluba laukumā šādas tiesības nopelnīja "VW Masters" kvalifikācijas turnīrā. Trīs golferi ir arī  Igaunijas komandā, bet Lietuvu pārstāv divi dalībnieki.

Piektdien turnīrā būs iesildīšanās diena. Visa vienas valsts komanda laukumu iepazīs kopā, bet sestdien risināsies sacensības, kur spēles partneru izvēle jau būs izlozes ziņā.

Salienā par saviem kluba biedriem īkšķus tur jo īpaši un cer, ka šogad veiksies labāk vai vismaz tikpat labi kā pērn, novēlot kādam tikt vismaz pirmajā pieciniekā savā handikapu grupā.

Pēdējās izmaiņas , 29.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē