Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Miljons brīvi pieejams

Iespēju ikvienam likt lietā savu talantu, lai tiktu pie miljona dolāru, piedāvā "The Ultimate Game" turnīra rīkotāji. Iemaksājot dalības naudu, katra komanda turnīrā pretendēs uz galveno viena miljona dolāru balvu. Organizatori piedāvā spēlēt arī amatieriem, tiesa, atgādinot, ka šo statusu sacensībās "PGA West Stadium Course" būs viegli zaudēt.

"The Ultimate Game" nedrīkst pieteikties augsta līmeņa profesionāļi - tie, kas kopš 2002. gada ir spēlējuši ASV, Eiropas, Āzijas un Japānas PGA tūrēs, kā arī "Nationwide" un "Champions" tūrēs.

Īpatnēji, bet nekas nav teikts par LPGA, un to grib izmantot dāmu "US Open" čempione Cristie Kerr, kura turnīrā spēlēšot kopā ar savu svinga treneri Jim McLean. Spēlējot labākās bumbas formātā, Kerr būs jāsāk no tiem pašiem tee, kur kungiem.

Turnīrā, kas notiks no 6. līdz 11. martam, dalības maksa ir 45 000 dolāru no komandas, ja pieteikums iesniegts līdz 30. novembrim. Vēlāk summa pieaugs līdz 60 000 dolāru.

Rīkotāji norāda, ka uzvarot divās izslēgšanas spēlēs, komanda finansiāli jau būs uz nulles. No turnīra komanda izstājas pēc divmīnusu sistēmas - viens zaudējums Ohaio vēl ļaus turpināt cīņu gandarījuma turnīrā, kur galvenā balva būs 100 000 dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 28.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē