Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaules kauss sācies trokšņaini

Pasaules kausa izcīņa iepriecina spēlētājus ar lielu līdzjutēju interesi pirmajās kārtās, taču pasaules labākie golferi Ķīnā ir samulsuši par līdzjutēju radītajiem trokšņiem, kas arvien traucē koncentrēties. Citādi viss esot kārtībā, un pēc pirmajām divām kārtām vadībā ir amerikāņi, kam vienu sitienu komandu cīņā zaudē Anglija un Skotija.

Ķīnas līdzjutēji laukumā čalojot nepārtraukti, turklāt uz mobilo tālruņu zvanu fona. Tas viss notiek, neraugoties uz brīdinājumiem, kas sarakstīti uz ieejas biļetēm.

Pret dažādiem trokšņiem īpaši jutīgais skots Colin Montgomerie uz 17. bedrītes grīna pat vērsās pie publikas ar aicinājumu ievērot klusumu, taču tūlīt pat tribīnēs atskanēja vēl viens mobilā tālruņa zvans.

Arī amerikānis Boo Weekly nepātraukto kņadu un telefona zvanus piecu miljonu dolāru turnīrā atzina par pamatīgi kaitinošiem. Papildus trokšņu fonu veidojot arī nepārtrauktā kartu braukāšana.

Golfa zvaigznes gan mēģina šai jezgā atrast arī ko pozitīvu, norādot, ka izdevušos sitienus vienmēr pavadot ovācijas, un tas esot īpaši patīkami. Pasaules kausa ieguvēji kļūs zināmi svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 23.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē