Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pa kalniem un pa lejām

Oktobra pēdējo turnīru Amerikā noslēgusi Laura Jansone, kuras pārstāvētā Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) komanda ieņēma 6. vietu Sakramento notikušajā „Edwin Watts/Palmetto Intercollegiate”. Individuāli „Latvian Open” čempionei dažādās kārtās veicās ļoti dažādi, taču kā gandarījums, ka vislabāk gāja pēdējā dienā, kad tika sasniegts komandā labākais rezultāts.

Pirmajās divās kārtās Jansones rezultāti nebija priecējoši – 81 un 83 sitieni. Toties pēdējā kārtā, nospēlējot ar 74 sitieniem (+2 virs PAR), Jansone palīdzēja komandai aizsniegties vismaz līdz vietai labāko sešiniekā.

Trīs kārtu summā individuāli savāktais +22 virs PAR Jansonei nozīmēja dalītu trešo vietu komandā un dalītu 47. vietu kopvērtējumā.

Komandu ieskaitē startēja 20 augstskolas. Uzvarēja Austrumkarolīnas universitāte (+42 virs PAR), bet individuāli labākā spēlētāja JC Stevenson no Nebraskas sasniedza PAR atbilstošu rezultātu. ETSU meitenes nospēlēja ar +65.

ETSU trenere Stefanie Reynolds Shelton turnīra rezultātos vairāk centās saskatīt pozitīvās lietas, norādot, ka izdevies pārspēt vairākas principiālas konkurentes, kā arī vienu otru no augstskolām, kas reitingā ieņem augstāku vietu.

„Edwin Watts/Palmetto Intercollegiate” rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-Results-(10-30-07).pdf

Pēdējās izmaiņas , 05.11.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē