Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

"Tullamore" favorītiem balvas rokās

Veiksmīgi ar mainīgajiem laika apstākļiem sestdien "Ozo Golf Club" sadzīvoja "Tullamore Open" dalībnieki, un sponsoru gādātos spirdzinājumus golferi varēja nobaudīt pašu priekam, nevis tādēļ, ka uz to spiestu saldējošs debesu slapjums. Lielākie turnīra veiksminieki bija Guntars Dobelis, Edmunds Bušs un Diāna Lediņa, gūstot uzvaras savās ieskaites grupās.

Lai gan agrā rīta puse lika noticēt, ka iestājies "Tullamore" turnīram atbilstošs klimats, drīz vien vien debesīs parādījās arī saule, kas debesīs gozējās lielāko daļu sacensību laika. Arī vēlāk uzkritušās dažas lietus piles kopējo omu vairs nespēja sabojāt, un no stihijām bija jārēķinās tikai ar "Ozo" laukuma parasto sabiedroto vēju.

Kungiem spēcīgākajā handikapu grupā ar pārliecinošu 42 punktu guvumu nepārspējams bija Dobelis, taču arī pārējo laureātu rezultāti izrādījās ļoti respektabli. Otrās vietas ieguvējam Andrim Keiselam savāktie 40 punkti ļāva atgriezties singla handikapu sarakstā, bet trešais ar 39 punktiem bija Michael Tavis.

Vienīgā no dāmām handikapu uzlaboja Lediņa un likumsakarīgi tika pie pirmās balvas. Lielāku konkurenci mājiniecēm sagādāja arī Dāmu kluba ielūgtās Somijas golferes.

Savukārt otrajā handikapu grupā kungiem 39 punkti uzvaru nodrošināja Edmundam Bušam.

Apmierināti ar turnīru bija arī tā sponsori, un, ļoti iespējams, ka jau nākamajā sezonā "Ozo Golf Club" sacensību sarakstu papildinās vēl viens turnīrs ar "Tullamore" radinieka vārdu.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē