Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavam uzvara Zēmelēs

Atjaunotajā "Zēmeļu" laukumā aizvadītās nedēļas nogalē risinājās Latvijas pļavu golfa čempionāta posms, kur vislabāk veicās Gatim Birkavam. Viņš uzvarēja gan posmā, gan kļuva par līderi čempionāta kopvērtējumā. Līdz sezonas noslēgumam ir atlikuši divi posmi, un priekšpēdējais no tiem ar nedaudz savādāku starta sistēmu notiks sestdien "Avotos".

"Zēmelēs" rekonstrukcija ļāva krietni uzlabot zāliena kvalitāti un pastiept bedrītes garumā. Arī daudzie auti spēli nepadarīja vienkāršāku, taču laukumam tik un tā ir savs rekordists - Birkavs vienu apli izgāja ar +2 virs PAR (24 sitieniem).

Sezonas priekšpēdējā posmā Valmieras rajona "Avotots" būs izmainīta starta kārtība, jo laukumā ir tikai trīs bedrītes. Spēlēt gribētājiem jāpiesakās pie Kristapa Matisona jau līdz 30. augusta plkst. 17. Starta laiki būs divi - plkst. 9 un plkst. 12. Jāizspēlē būs 9 bedrītes.

Rīkotāji plāno, ka valmierieši un Valmieras rajona spēlētāji pieteiktos startēt plkst. 9, bet tālāki braucēji spēlētu plkst. 12. Treniņlaukums būs atvērts no plkst. 8 līdz 9, bet spēļu laikā trenēties nedrīkstēs. Spēlētājiem, kuri gaidīs savu starta laiku, vai kuri jau būs izspēlējuši, tiks piedāvāts izspēlēt minigolfa kausu blakus esošajā minigolfa laukumā. Tiem, kuri prot, vai tikai vēlas to darīt, tiks dota iespēja arī uzspēlēt tenisu.

Pieteikšanās pie Kristapa Matisona telefoniski (mob.t. 28351009), vai e-pasts kristaps@avoti.com. Neaizmirstiet norādīt arī savus telefona numurus, lai var atzvanīt un paziņot starta laiku.

Paralēli Latvijas Pļavu Golfa asociācijas čempionāta kārtai notiks arī Latvijas Olimpiskās komitejas Prezidentu kausa izcīņa. Tā nepāra gados norisināsies "Avotos", bet pāra gados - Ventspils rajonā Viļņa Baltiņa "Usmas" laukumā.  

"Zēmeļu" posma rezultāti un sezonas kopvērtējums apskatāms attiecīgi 'turnīru' un 'reitingu' sadaļās.

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē