Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rudens "Open" Bulgārijā

Bulgārijā iespējams ne tikai iegādāties nekustamos īpašumus, bet arī piedalīties nacionālajā amatieru "Open" turnīrā, kas samtainajā rudens sezonā risināsies netālu no Sofijas. Bulgārijas amatieru "Open" dalībniekus gaidīs pašās septembra beigās, un dalības handikapi Latvijas golferiem ir visai pievilcīgi.

Nacionālo "Open" Bulgārijā rīko trešo gadu, šoreiz izvēloties 2004. gadā uzbūvēto "St. Sofia Golf Club" laukumu (PAR 71), kas atrodas stundas ceturkšņa braucienā no pilsētas centra, un vēl tuvāk Sofijas lidostai.

Pieteikumus organizatori gaida no kungiem ar HCP ne sliktāku par 16 un dāmām ar HCP līdz 28. Ja kompānijas labad līdzi ir gatavi doties spēlētāji ar augstākiem handikapiem, iespēja spēlēt būs arī viņiem. Atsevišķā stableford turnīrā var piedalīties golferi ar HCP līdz 24 (kungi) un 36 (dāmas).

Treniņu dienas būs 26. un 27. septembrī, kam sekos trīs sacensību kārtas. Uz čempionāta oficiālo viesnīcu paredzēts rīkotāju organizēts transports.

Pieteikumus Bulgārijas Golfa federācijai jāiesūta ne vēlāk par 17. septembri. Dalības maksa ir 50 eiro, bet junioriem - 10 eiro.

Bulgārijas Golfa federācija: www.golfbg.com

"St. Sofia Golf Club": www.stsofiagolf.com

Pieteikuma forma: http://www.golfbg.com/files/events/event_02_en.doc 

 

Pēdējās izmaiņas , 22.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē