Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Galvenā intriga starp savējiem

"Hansabanka Latvian Open" pirmā diena parādīja, ka dāmu konkurencē cīņa par uzvaru šoreiz būs starp pašmāju spēlētājām, un arī kungiem spēcīgu citvalstu pretendentu nav daudz. Taču intriga tāpēc neizpaliek, jo pēc pirmās kārtas līderi ir mazliet negaidīti. Dāmām vadībā izvirzījās Māra Puisīte, savukārt kungiem - Reinholds Pīrāgs.

Gan Pīrāgs, gan Māra Puisīte bija vienīgie, kam laukumu izdevās nospēlēt zem PAR, 18 bedrītēm patērējot 71 sitienu.

Pīrāgam četrus sitienus zaudē Kārlis Broders, bet trešais ir igaunis Paul Pohi, kura rēķinā ir vēl par vienu sitienu vairāk. Pašreizējais "Latvian Open" čempions Mikus Gavars nospēlēja ar 78 sitieniem un noslēdz labāko sešinieku. Labāki par Gavaru bija vēl viens igaunis Gert Velsberg un Izraēlas golferis Roy Steinberg, nospēlējot ar 77 sitieniem.

Pretendentu loks uz uzvaru kungu konkurencē iezīmējās itin skaidri - Latvija, Igaunija un Izraēla. Vismaz pagaidām turpat tuvumā ir Aleksandrs Majorovs, taču viņa spēcīgāki tautieši no Krievijas šoreiz nav ieradušies.

Savukārt dāmām labākās ārzemnieces pēc pirmās dienas noslēdz pirmo sešinieku. Mārai Puisītei izdevās iespaidīgs starta izrāviens, pirmās deviņas bedrītes nospēlējot ar -4 zem PAR. Lai arī otrajā devītniekā bija bugijs (14. bedrītē) un divkāršais bugijs (17. bedrītē), finišā rezultāts tik un tā zem PAR. Lauru Jansoni pievīla 7. bedrīte ar četrkāršu bugiju, taču turpinājumā pašreizējā čempione pierādīja, ka var nospēlēt stabili.

Cik daudz pirmās dienas rezultātos ir bijis likumsakarības, cik veiksmīgu vai neveiksmīgu nejaušību, rādīs otrā kārta sestdien.

"Hansabanka Latvian Open" rezultāti, 1.diena: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=389

"Hansabanka Latvian Open" tee-times, 2.diena: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=390

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē