Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Woods novirzās no mērķa

Pasaules rangu līdera Tiger Woods izredzes uz trešo “British Open” uzvaru pēc kārtas sestdien kļuva iluzoras, turklāt amerikāņu golferim ar neceļos aizlidojušu bumbiņu gadījās arī savainot skatītāju. Pirms ceturtās kārtas līderim Sergio Garcia Woods zaudē astoņus sitienus.

Sestās bedrītes (PAR 5)  izspēlē Woods raidītā bumbiņa lidojumā novirzījās pa labi un trāpīja pa galvu 60 gadu vecai skatītājai, kura stāvēja 10 metrus no grīna. Sievietes brūce spēcīgi asiņoja, un mediķiem nācās uzlikt viņai divas šuves. Cietusī uz Woods gan nebija apvainojusies un pēc notikušā negadījuma pat smaidīja.

Cietušās vīrs atzina, ka cerējis saņemt no Woods nelaimīgo bumbiņu ar slavenības autogrāfu. Taču Woods pēc atvainošanās uzdāvināja savai upurei pašrocīgi parakstītu golfa cimdu, bet ne bumbiņu. Woods "British Open" pretendē uzvarēt trešo gadu pēc kārtas, tomēr pirms svētdien paredzētajām pēdējām 18 bedrītēm viņš dala tikai 15. vietu, kas liek apšaubīt viņa izredzes atspēlēt astoņus sitienus.

Lai gan Garcia ir līderis, arī spānim sestdien gadījās neveiksmīgi trāpīt ar bumbiņu cilvēkam. Par viņa upuri kļuva kāds fotogrāfs, kurš vēlāk pēc atvainošanās saņēma vainīgo bumbiņu un cimdu ar spēlētāja autogrāfiem. Garcia ir tuvu karjerā pirmajai “Major” uzvarai, jo tuvāko sekotāju amerkāni Steve Stricker viņš apsteidz par trim sitieniem.

Woods kārtas noslēgumā stāstīja, ka jau iepriekš viņam ir gadījies trāpīt cilvēkiem, un sajūtas esot pagalam nepatīkamas.  “Tas bija briesmīgi. Es noteikti nemēģināju sist viņiem pāri,” teica Woods, piebilstot, ka pēc negadījuma vēl kādu laiku vēderā jutis “tauriņus”.

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē