Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Salienā gatavojas "Jūrmala Open"

Vienam no savas sezonas nopietnākajiem turnīriem gatavojas Salienā, kur jūlija beigās risināsies "Jūrmala Open". Gatavību startēt divu dienu ilgajā sitienu spēles turnīrā jau ir apliecinājuši viesspēlētāji no Igaunijas, Zviedrijas un Krievijas, tā kā konkurence solās būt gana nopietna.

Ar "Jūrmala Open" interesi par golfu pēc ilgāka pārtraukuma apliecina "Parex" banka, palielinot līdz šim golfā iesaistīto finanšu organizāciju rindas. Atbilstoši turnīra nosaukumam, rīkotāji var rēķināties ar Jūrmalas domes iesaistīšanos sev vistuvākā golfa laukuma lietās.

Jūrmalā ir apjautuši, ka golfa tūristi būtu izdevīgi klienti, tādēļ Saliena sadarbībā ar vairākām kūrorta viesnīcām izstrādā īpašas sadarbības paketes, kas būtu izdevīgas visām iesaistītajām pusēm.

Tā kā viens no galvenajiem turnīra atbalstītājiem ir banka, galvenās balvas būs tieši saistītas ar finanšu sfēru, tiesa, respektējot amatieriem noteiktos ierobežojumus. Turnīrā ir aicināti spēlēt gan amatieri, gan profesionāļi neatkarīgi no vecuma, bet ne tik tālā nākotnē Salienā plāno "Jūrmala Open" padarīt par profesionālā golfa turnīru.

"Jūrmala Open" galvenās balvas dalīs 29. jūlijā, summējot 36 bedrītēs izdarītos sitienus atsevišķi kungu un dāmu konkurencē. Taču vēl viena apbalvošana būs arī dienu iepriekš pēc pirmajām 18 bedrītēm, kad sveiks veiksmīgākos HCP neto spēlē dāmām un kungiem. Handikapu ierobežojumi dalībai turnīrā nav paredzēti, bet ne tik meistarīgiem golferiem jārēķinās, ka spēle kungiem būs no tālākajām izsitienu vietām, kas Salienā pamatīgās distances dēļ pat bezvējā ne kuram katram ir mierīgi risināms uzdevums.

Dalības maksa spēlēšanai turnīrā ir 20 latu par abām dienām. Ja nav sezonas kartes, izdevumos vēl jāieraksta 40 latu green fee.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē