Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem spraigs sākums

Latvijas junioru čempionāta pirmā kārta apliecināja, ka trīs dienu sacensību formāts ir ieviests ne velti, un konkurence ir pietiekami nopietna, lai pēc sākotnējiem rezultātiem vēl nesteigtos ar spriedumiem par viena vai otra spēlētāja varēšanu. Otrdien čempionāts turpināsies "Viesturos", kur spēlēs arī jaunāko grupu juniori, bet izšķirošā kārta būs trešdien "Ozo Golf Club".

Vecākajā grupā (16-18 gadi) puišiem ar 18 bedrītēm bija par maz viena līdera noteikšanai. Gan Mikus Gavars, gan Kārlis Broders Salienas Kluba laukumā nospēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem. Trešajā vietā esošais Reinholds Pīrāgs atpaliek par trim sitieniem.

Pēdējo reizi spēlējot Latvijas junioru čempionātā, meitenēm 16-18 gadus veco spēlētāju grupā vadībā ar divu sitienu pārsvaru ir Laura Jansone, kam līdz 19. dzimšanas dienai vēl jāpagaida pāris nedēļas.

Savukārt 13-15 gadus vecie jaunieši sacentās PAR 3 Dārzu laukumā. Meiteņu konkurencē Elīzai Vildei izdevās tikt priekšā Mārai Puisītei un Lindai Dobelei, bet puišiem vadībā ir Kristaps Zvejnieks ar trīs sitienu pārsvaru pār Ralfu Šantaru.

Latvijas junioru čempionāta 1.dienas rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=421 

Latvijas junioru čempionāta 2.dienas starta laiki: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=334 

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē