Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Piesakies LMT Latvijas Amatieru čempionātam

Sezonas sacensību kalendārā ir iestājusies neierasti garāka pauze, taču ne bez pamatota iemesla – nākamais turnīrs būs pašās jūnija beigās plānotais LMT Latvijas Amatieru čempionāts. Vienam no gada visprestižākajiem turnīriem ir aicināts pieteikties ikviens spēlētājs, kas atbilst nolikumā izvirzītajām kvalifikācijas prasībām.

Trīs dienu turnīram, kas ilgs no 29. jūnija līdz 1. jūlijam „Ozo Golf Club”, var pieteikties līdz 25. jūnija plkst. 17, līdz šim brīdim  nogādājot aizpildītu dalībnieka anketu „Ozo Golf Club” recepcijā. To iespējams izdarīt gan ar faksa sūtījumu, gan iesniedzot pieteikumu personiski.

Lai startētu LMT Latvijas Amatieru čempionātā, jābūt Latvijas pilsonim ar handikapu ne sliktākam par HCP 27 kungiem un HCP 30 dāmām. Protams, kā norāda turnīra nosaukums, spēlētājam jāatbilst amatiera statusam.

Visi dalībnieki noteikti spēlēs pirmās divas dienas, bet dalība izšķirošajā kārtā būs garantēta 60 labākajiem kungiem un 18 veiksmīgākajām dāmām.

Ārpus ieskaites turnīrā varēs startēt arī rezidenti ar LGF izsniegtajām handikapa kartēm. Tā kā šis nolikuma punkts, neraugoties uz tā ilgtspēju, ir raisījis dažādu reakciju, savu attieksmi piedāvājam paust, atbildot uz golfs.lv ‘Aktuālo jautājumu’.

LMT Latvijas Amatieru čempionāta dalībnieka anketu var lejupielādēt šeit: http://www1.golfs.lv/2007_LMT_Lat_Am_dalibas_anketa.doc

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē