Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Mednis uzvar divreiz

Rezultatīvi pirmo "Golfs.lv" kausa izcīņu svētdien Salienā noslēdza Einārs Mednis, divas dienas ilgušajā turnīrā uzvarot gan sitienu spēles ieskaitē, gan spēcīgākajā handikapu grupā stableford spēlē. Pārējās divās HCP grupās stableford ieskaitē labākie bija Aivis Vegers un Ivo Šneiders.

Ja pēc sestdien aizvadītās pirmās kārtas Mednis līdera pozīcijas dalīja ar Vinetu Ruku, otrajā dienā Salienas grīnkīpers savu konkurenti pārspēja par trim sitieniem, un ar summā izdarītajiem 167 sitieniem kļuva par "Golfs.lv" lielā kausa īpašnieku. Vineta Ruka finišēja otrā, bet uz trešo vietu pakāpās Andris Cinis ar 172 sitieniem.

HCP 0-12 grupā Mednim stableford ieskaitē sekoja Nick Archer un trešās vietas ieguvējs Cinis.

Savukārt HCP 13-24 grupā ar pārsteidzošu stableford rezultātu otrajā kārtā (43 punkti) pārliecinošu uzvaru izcīnīja Aivis Vegers. Tuvāko konkurentu Andri Forstmani Vegers divu kārtu summā apsteidza par 15 punktiem.

Savukārt HCP 25-32 grupā (ar HCP 32 spēlēja arī golferi, kam reālais handikaps bija virs 32) Šneiders uzvarēja, savācot summā 71 punktu (36+35).

"Golfs.lv" pateicas visiem pirmā turnīra dalībniekiem par izturību un cer uz tikšanos nākamajā reizē pēc gada. Kā jau parasti nākotnes plānos šķiet, ka zāle tad būs zaļāka, saules stari staros spožāk, un rezultāti tikai uzlabosies!

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē