Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Svensson saglabā tradīcijas

Iespējams, Pasaules latviešu “Open” kauss tā arī paliks par pirmo turnīru, kur tiešām ne reizi uzvarētāja rezultāts nebūs sliktāks par laukuma PAR. Līdzšinējo tradīciju sestdien “Ozo Golf Club” saglabāja tā pro Hakan Svensson, nospēlējot ar –1 zem PAR. Tā kā līderu rezultāti ar katru gadu kļūst arvien labāki, cerams, kausa nākotnes izredzes tikai uzlabosies.

Atsevišķā līgā sestdien bija klubu profesionāļi – divus sitienus no Svensson atpalika viņa kolēģis Artūrs Krukovs un Dāvis Puksts no “Viesturiem”. Zem 80 sitieniem nospēlēja arī Aigars Pērkums un Ivans Uļjanovs (pa 79), noslēdzot labāko piecinieku.

HCP neto ieskaitē labākais kungiem bija Martin Tenzer, pārējās vietas trijniekā atstājot Igoram Lipskim un Svensson. Savukārt dāmām HCP neto formātā visaugstāk pakāpās Ginta Ozoliņa, kam sekoja Jūlija Osmolovska un Diāna Lediņa.

Nākamais turnīrs “Ozo Golf Club” būs jau LMT Latvijas amatieru čempionāts, kas jūnija beigās pulcēs golferus, kam arī trīs sacensību dienas nespēj sadzīt dūšu papēžos.

Pēdējās izmaiņas , 16.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē