Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Klāt maija numurs

Tuvojoties arvien komfortablākam golfa klimatam, maija numurā Mareks Nemme stāsta par nonākšanu interjera dizaina skaisto lietu pasaulē, no kurienes atpakaļceļa vairs neesot.  Stils, kvalitāte un patiesa vērtība, lūk, kas sapin nesaraujamos skaistuma tīmekļos. Žurnāls kādu laiku jau ir iegādājams nozīmīgākajos lielveikalos un "Narvessen" preses tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" uzpildes stacijās.

Lai laicīgi saplānotu nākamo ziemu, būs lietderīgi uzzināt par plāniem Maljorkā sarīkot Vidzemes ziemas čempionātu, kur būs aicināts ikviens spēlētgribētājs. Līdz šim nebijušā turnīra rīkotāji sola nepieļaut iepriekš neizdevušos līdzīgu pasākumu kļūdas.

Tāpat lasiet par leģendāro Gary Player, kurš jau 50. gadu pēc kārtas spēlēja „US Masters”, iepazīstiet jaunākās stila vēsmas somu dizainā un tehnoloģijās, kā arī uzziniet, kādiem braucamrīkiem priekšroku dod golfa spožākās zvaigznes.

Sekojot tradīcijām, ir arī pro padomi labākai spēles izjūtai, jaunumi no PGA inventāra izstādes Amerikā, mēģinājums aptvert neaptveramo un iepazīstināt ar spēles iespējām Britu salās, un daudz citu aktuālu tēmu.

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē