Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ķīnai sola „Major” čempionu

Reti kura vārdam golfā ir tāds svars kā Jack Nicklaus, un viena no spožākajām golfa leģendām prognozē, ka pārskatāmā nākotnē savs „Major” čempions neizbēgami būs arī Ķīnai. Golfā panākumus var gūt neatkarīgi no ķermeņa komplekcijas, sprieda Nicklaus, paredzot spožu nākotni dažiem no Ķīnas junioriem.

Jautājumā par ķīnieti - „Major” turnīra čempionu - diskutējamā daļa ir nevis tā, vai tas notiks, bet gan – kad tas notiks, paziņoja 67 gadus vecais Nicklaus.

Vēl viens arguments par labu Ķīnai Nicklaus vērtējumā ir milzīgais iedzīvotāju skaits, kas nodrošinās proporcionāli lielu skaitu golferu un tātad arī šīs spēles izcilnieku.

Nicklaus aizstāvēja golfu pret Ķīnā populārajām apsūdzībām par nesamērīgu zemes platību aizņemšanu. Golfs ir ne tikai spēle, bet arī rada darbavietas, veicina tūrismu un palīdz veidot valsts tēlu, skaidroja 18 „Major” titulu īpašnieks.

Nicklaus pirmo reizi mūžā Pekinā ir ieradies, lai atklātu pēc paša dizaina veidoto otro „Pine Valley Club” laukumu, kur nedēļas beigās notiks Pekinas „Open”. Veterāns ne tikai piedalījās svinīgajās ceremonijās, bet arī novadīja meistarklases vietējiem bērniem.

Pēdējās izmaiņas , 25.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē