Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfam gatavs kalendārs

Saskaņojot daudzās vēlmes ar reālajām iespējām, pie vienota sezonas kalendāra tikuši pļavu golferi. Pierādot pasākuma nevīstošu dzīvotspēju, Latvijas pļavu golfa asociācijas čempionāts šogad notiks jau 9.reizi, taču 10 čempionāta posmi kalendārā nebūt nav vienīgās sacensības.

Turpināsies jau par tradicionālu kļuvusī Premjera kausa izcīņa, bet vidzemnieku ierastajai dominancei šogad parādījies atsvars – trijos posmos risināsies Kurzemes kausa izcīņa. Divi no trim Kurzemes kausa posmiem būs jaunajā Rojas laukumā, bet vienu reizi cīņas risināsies Usmā, Viļņa Baltiņa seniora īpašumos.

Principiālās cīņas Vidzemes kausa izcīņā tāpat kā pērn plānotas „Denderu” laukumā, kas arī šogad Vaidavas ezera krastos golferus gaidīs ne uz vienām vien sacensībām. Būs sava „Denderu” kausa izcīņa, kā arī Skotu kauss Jāņu dienas rītā.

Ar neierastu pasākumu spēlētājus vēlas ieintriģēt Rojā, kur Liedaga kausa izcīņai būs atvēlēts nevis laukuma zāliens, bet jūras līča smilšainā pludmale.

Neraugoties uz uznākušo aukstuma vilni, pļavu golferi nešaubās, ka pavasarim atlikušajā mēnesī pietiks laika, lai sezonas atklāšanā 5.maijā „Denderos” visi varētu baudīt lielisku laukumu un izdevušos spēli.

Ar pļavu golfa sezonas kalendāru var iepazīties ‘Turnīru’ sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 04.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē