Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Amatieru čempioniem ceļš uz Bermudām

Papildus intriga šogad gaidāma LMT Latvijas amatieru čempionātā, jo uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē iegūs tiesības startēt pirmajā pasaules amatieru individuālajā čempionātā Bermudās. Turklāt komplektā ar tiesībām nāks arī Latvijas Golfa federācijas nodrošināts brauciena finansējums.

Golferu nosūtīšanai uz pasaules čempionātu federācijas kasē tiek rezervēti 3000 latu, ar ko vajadzētu pietikt, neraugoties uz tālo ceļojumu.

Tiesības pārstāvēt savu valsti Bermudās iegūs arī Latvijas senioru čempionāta uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē, taču viņiem atšķirībā no Latvijas amatieru čempioniem par ceļojuma izmaksu segšanu būs jāgādā pašiem. LGF te aprobežosies ar organizatoriskas palīdzības sniegšanu.

Dalībnieku skaits LMT Latvijas amatieru čempionātā nav ierobežots, tiesa, ir noteikts handikapa limits (kungi HCP 27, dāmas HCP 30), kas palicis tāds pat kā pērn.

Dalības maksa čempionātā tāpat kā pirms gada būs 150 latu, ja vien spēlētājs nav „Ozo Golf Club” biedrs vai sezonas kartes īpašnieks. Šīm divām kategorijām izdevumi aprobežosies ar 50 latiem. Īpaši labvēlīgi apstākļi būs līdz 18 gadus veciem golferiem, kam dalība neizmaksās vairāk par 20 latiem.

LMT Latvijas amatieru čempionāts „Ozo Golf Club” notiks no 29. jūnija līdz 1. jūlijam.

Pēdējās izmaiņas , 28.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē