Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pret igauņiem pirms Jāņiem

Līdz šim neierasti agri šovasar risināsies „Baltijas Ryder kausa” izcīņa – jau jūnija vidū būs zināms, vai Latvijas-Igaunijas mačsacīkstē galvenā kungu balva joprojām paliks ziemeļu kaimiņu rīcībā, vai tomēr mājinieki "Ozo Golf Club" laukumā pratīs pirmo reizi favorītus paklupināt.

Latvijas-Igaunijas mačsacīkstei ir rezervēts laiks no 13. līdz 15. jūnijam. Pirmajā dienā kā allaž paredzēta treniņu kārta, kam sekos divas sacensību dienas ar pāru spēlēm un individuālajām divcīņām.

Tik agrs turnīra laiks izskaidrojams ar igauņu kategorisko vēlēšanos visu pabeigt līdz Jāņiem. Vēlāk viņiem esot tik piesātināts turnīru kalendārs, ka braukšanai uz Latviju solīdam sastāvam nekādi neiznākšot laika. Tā kā Latvijas pusei iebildumu nebija, tādi datumi arī palika spēkā.

Līdz ar turnīra agrīno norisi Latvijas komandā nedaudz savādāka ir kļuvusi atlase, jo līdz tam laikam vēl nebūs notikušas neviens vairāku dienu sacensības. „Ozo Golf Club” pro Artūram Krukovam paredzēts uzticēt gan kungu, gan dāmu komandas kapteiņa posteni.

Vietas komandā pienākas četriem labākajiem kungiem pēc pagājušā gada reitinga, kā arī trim dāmām. Tie ir Mikus Gavars, Kārlis Broders, Dāvis Puksts un Aigars Pērkums, kā arī Laura Jansone, Krista Puisīte un Elīna Streļuka. Vēl četrus kungus un trīs dāmas uzticēs izvēlēties Krukovam pēc saviem ieskatiem.

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē