Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Handikapu kartes par to pašu cenu

Gluži kā sekojot valdības norādēm cīņā pret inflāciju, Latvijas Golfa federācijas valde pieņēmusi lēmumu nemainīt handikapa karšu cenas 2007.gada sezonai, atstājot tās līdzšinējā līmenī. Arī Zaļās kartes eksāmena cena šogad paliks nemainīga.

Handikapa karšu ieguvēju klasifikācija tika vienkāršota – vairs nav tādas kategorijas kā ārzemnieki, kam tas pats Zaļās kartes iegūšanas pakalpojums maksāja krietni dārgāk nekā vietējiem. Tiesa, tas bija gandrīz teorētisks nolikuma punkts, jo šādu klientu nebija daudz vairāk par nulli.

Tā kā Latvijā pastāvīgi dzīvojoši ārzemnieki dārgajā kategorijā tāpat neietilpa, pamanāmas izmaiņas federācijas budžetā pārmaiņas neieviesīs, toties izzudīs finansiāla šķirošana savējos un ārzemniekos, kas vairāk raksturīga teritorijām uz austrumiem no Zilupes.

Līdz ar to katrs golferis HCP karti sezonai var saņemt par 20 latiem, bet juniori – par pieciem latiem. Junioru kategorijai šajā ziņā atbilst visi jaunie spēlētāji, kam līdz 31.decembrim vēl nebūs 19 gadu jubileja, vai jaunāki.

Savukārt Zaļās kartes eksāmens tāpat kā pērn izmaksās 15 latus.

Pēdējās izmaiņas , 20.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē