Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Woods saraujas

Tiger Woods līderpozīcijas pasaules rangā kļūst arvien stabilākas, taču profesionālā golfa spožākā zvaigzne ir nolēmusi samazināt savu dzīvojamo platību. Topošais tēvs ir pieņēmis lēmumu nojaukt 48,7 miljonu dolāru vērto villu Floridā, lai atbrīvotajā vietā uzceltu pieticīgāku ģimenes mājokli.

Jaunā māja Jupiterailendā būšot vismaz uz pusi mazāka, jo ar pašreizējiem 2150 kvadrātmetriem Woods ģimenei esot krietni par daudz. Kā atzinis viens no golfera kaimiņiem, beidzot Woods būs iespēja iztērēt kādu daļu naudas, kas līdz šim stāvējusi dīkā.

Līdz marta beigām Woods cer pilnībā izstrādātu jauno projektu iesniegt vietējā pašvaldībā – arī pasaules līmeņa spīdekļiem nav lemts izvairīties no birokrātijas žņaugiem. Nez vai viss ritēs tik raiti, lai šovasar savu pirmdzimto atvasi Woods jau varētu atvest uz jauno ģimenes māju.

Būvniecības problēmas Woods prātu tikmēr nenomāc, un viņš ceturtdien nospēlēja ar 64 sitieniem (-6 zem PAR), pēc pirmās kārtas dalot pirmo vietu „Arnold Palmer Invitational” turnīrā Floridā.

„Tas šogad bija mans labākais raunds, lai gan nemaz jau tik daudz šogad neesmu spēlējis,” sprieda Woods, kam šogad tas ir tikai ceturtais turnīrs.

Kopā ar Woods pirmo vietu dala Vaughn Taylor un Paul Casey.

Pēdējās izmaiņas , 16.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē