Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts kļūst par „Viesturu” pro

Pēdējo sezonu amatiera statusā Dāvis Puksts nu jau ir aizvadījis, un šogad viņš darbosies „Viesturos” kā kluba pro. Visas nepieciešamās formalitātes Puksts jau ir nokārtojis, un viņa ierašanos Mārupē gaida sezonas sākumā. Puksts gan nebūs vienīgais kluba pro, stāsta a/s „Golfs Viesturi” ģenerāldirektore Sandra Opite.

Puksts „Viesturos” varēs likt lietā golfa koledžā ASV gūtās zinības, apmācībā izmantojot video un dažādas citas nepieciešamas palīgierīces.

Viņš gan nebūs vienīgais kluba pro, jo līdztekus Pukstam, kā jau iepriekš solīts, strādās arī Uļjana Rotmistrova un Nikolajs Afanasjevs. Taču viņi šad un tad dosies spēlēt turnīros, tādēļ ik dienu visu sezonu klubā nebūs sastopami.

Kluba pro strādās ne tikai ar pieaugušajiem spēlēt gribētājiem, bet arī vadīs bērnu apmācības programmas. Īpaši noteikumi attieksies uz federācijas apstiprinātajiem Latvijas junioru izlases golferiem, kas „Viesturos” varēs spēlēt bez maksas.

„Viesturi” arī atgādina, ka sezonas kartes iespējams iegādāties tikai līdz 15. martam, turklāt par ekstremāli liberālu cenu – 330 latiem. Ne mazāk pievilcīgas cenas ir citiem piedāvājumiem ģimenēm, uzņēmumiem un bērniem. Pēc 15. marta bez sezonas kartes palikušie laukumā varēs doties tikai maksājot green fee.

Visi ieplānotie uzlabošanas darbi laukumā ir pabeigti, un tas būs skaists, nešaubās Opite. Protams, laukums nebūs lekni sazaļojis līdz 1. aprīlim, taču, pavasarim pieņemoties spēkā, kļūs arvien zaļāks.

Pēdējās izmaiņas , 12.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē