Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Vecā sezona godam aizvadīta

Gada pirmajā īsti pavasarīgajā vakarā golfa sabiedrība ceturtdien pulcējās restorānā "Saules bura", lai pavilktu svītru zem līdz šim piedzīvotā, un draugu lokā apzinātos jaunās sezonas ieceres. Ar "Hansabankas" atbalstu visi laureāti varēja saņemt balvas un uzklausīt laba vēlējumus nākamajai sezonai, kas vairs nav aiz kalniem.

Itin kuplā skaitā pulcējušos golferus sveica "Hansabankas" valdes priekšsēdētājs Māris Avotiņš, šīs pat bankas VIP klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Māra Gaveika-Lielcepure, kā arī Latvijas Golfa federācijas amatpersonas.

Pie balvām tika 2006.gada sezonas laureāti dažādās statistikas nominācijās. Ja kungiem galvenās balvas sadalīja Mikus Gavars, Kārlis Broders, un varbūt pat negaidīti Kazimirs Šļakota, tad dāmām valdīja absolūti vienpersoniska dominance. Dāmām visu statistikas kategoriju pirmā laureāte Laura Jansone turpina gūt golfa un biznesa zinības Austrumtenesijas Valsts universitātē ASV, tādēļ aplausi izskanēja tā kā neklātienē. Ja Laurai visas balvas būs jānogādā uz Ameriku, iespējams, vajadzēs solīda izmēra konteineru.

Vakara viesiem baudot sagādātos našķus, tērzējot ar kādu laiku neredzētiem draugiem, un iepazīstoties ar sezonas statistikas gadagrāmatu, laiks pagāja ātri. Taču visi bija vienisprātis, ka līdz nākamajai tikšanās reizei nebūs pārāk ilgi jāgaida, jo pavasaris jau klauvē pie golfa laukumu vārtiem.

Tiem, kam dažādu iemeslu dēļ neizdevās apmeklēt sezonas noslēguma pasākumu, iespēja iepazīties ar 2006.gada sezonas noslēguma statistiku ir golfs.lv attiecīgajā sadaļā. Tur savu vietu pēc visiem sezonas reitinga mačiem atradīs ikviens, kas gada laikā spēlējis pietiekamā skaitā turnīru reģistrācijai statistikas annālēs.

Pēdējās izmaiņas , 09.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē