Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Uz Eiropas midamatieru čempionātu

Kā Eiropas Golfa asociācijas (EGA) dalībvalsti Latviju aicina piedalīties visos EGA oficiālajos turnīros, un viens no tiem šovasar būs Eiropas Midamatieru čempionāts Šveicē. Lai gan spēlētāju vecuma limits ir krietni attālināts no senioriem, prasītais dalībnieku handikaps Latvijas pretendentu loku padara uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmu.

Starptautiskais Eiropas Midamatieru čempionāts notiks no 7. līdz 9. jūnijam „Golf Club Domaine Imperial” laukumā pie Ženēvas ezera netālu no Ženēvas lidostas.

Organizatori aicina spēlēt midamatierus, kas 7. jūnijā būs vismaz 35 gadus veci, un kuru handikaps nav lielāks par 5,0. Tātad pirmais Latvijas midamatieru čempions Aigars Pērkums ir prasībām piemērots kandidāts, bet atrast vairākus atbilstošus ceļabiedrus viņam gan varētu būt problemātiski.

Pieteikumus organizatori gaida līdz 30. aprīlim. Maksimālais dalībnieku skaits turnīrā būs 144 golferi. Ja rīkotāji sagaidīs vairāk par 120 pieteikumiem, otrajā dienā paredzēts kats (90 labākie rezultāti). Čempions kļūs zināms pēc 54 bedrīšu izspēles, ja vien nebūs vajadzīga „ātrās nāves” pārspēle.

Turnīrā būs spēkā strikti noteikumi – spēlēt drīkst tikai ar R&A apstiprinātiem bumbu un draiveru modeļiem, tiks veiktas dopinga analīzes, kā arī katram sitienam būs atvēlēts noteikts laika normatīvs (50 sekundes). Laika stiepējiem piektais brīdinājums nozīmēs diskvalifikāciju.

Pieteikuma formas un papildus informāciju interesenti var atrast EGA mājaslapā (www.ega-golf.ch).

Pēdējās izmaiņas , 06.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē