Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Rojai pirmā sezona

Izmantojot lietderīgi pavasara šķīdoņu laiku, pļavu golfa dzīves uzturētāji ceturtdien tikās „Ozo Golf Club”, lai vienotos par jaunās sezonas pamatiem. Sezona pļaviniekiem solās būt zīmīga ar dažu jaunu laukumu debiju. Ja pērn jau bija pieteikti Valmieras „Avoti”, tad Rojas golfa klubu debijas sezona gaida tieši šovasar.

Tā kā Roja ir uz ziemeļiem pie jūras, sezonu tur var atklāt nedaudz vēlāk kā iekšzemes laukumos. Tādēļ nozīmīgākie turnīri te plānoti vairāk uz sezonas beigām un 15. septembrī Roja gatavojas uzņemt Latvijas Pļavu golfa čempionāta noslēguma posmu.

Rojas laukumā ir sešas bedrītes – četras PAR 3 un divas PAR 4 ar itin pieklājīgu distanci. Grīnus jau pagājušās sezonas beigās bija iespēja pārbaudīt Valdim Liepiņam, un viņš tos atzina par labiem esam. Sagaidāms, ka šosezon Liepiņš būs sastopams ne tikai Salienā, jo dažas dienas mēnesī viņš apmācīs spēlētgribētājus arī Rojā un „Avotos”.

Līdzās klasiskām sacensībām Rojā šovasar ieplānots arī kaut kas no ekstrēmā krosgolfa – viens turnīrs būs spēle pludmalē septiņu kilometru garumā. Plānots, ka vienā no mačiem ar apdrošinātāju atbalstu būs arī hole in one auto balva.

Līdz ar Rojas atklāšanu šogad pirmo reizi notiks Kurzemes kausa izcīņa. Divi posmi paredzēti Rojā, viens – Viļņa Baltiņa seniora īpašumos Usmā.

Mazāk optimistiskā gaisotnē jauno sezonu sagaida Limbažos, jo „Lielezera” laukumā spēlēšana grasās izpalikt. Saimniekiem darbojoties biznesā ārpus Latvijas ar skatu Krievijā vai Itālijā, golfa laukuma kopšanai laika nepalikšot.

Kopumā pļavu golfā sacensību šogad solās būt tik daudz, ka būtu noderīgi daļu ziemas sestdienu un svētdienu pārcelt uz vasaru, jo citādi visam izbrīvēt laiku būs problemātiski.

Pēdējās izmaiņas , 01.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē