Arhīvs
7. Maijs, 2024. Henriete, Henrijs, Jete
Pāru kaujas
rezultâti

Salienā privilēģiju kartes

Līdz ar pavasara tuvošanos un “Saliena Golf “ jaunā vadītāja Edward Charnock stāšanos amatā savi jaunumi ir arī Latvijas jaunākā golfa kluba saimniecībā. Jaunajai sezonai Saliena piedāvā gan sezonas abonementus, gan privilēģiju kartes, kas par vienreizīgu samaksu nodrošina paliekošas priekšrocības.

Sezonas karte spēlēšanai Salienā maksā 420 latu, bet privilēģiju karte – 140 latu. Faktiski, iegādājoties privilēģiju karti, golferis kļūst par “Saliena Golf Club” biedru.

Kā uzsver Salienas saimnieki, par privilēģiju karti jāmaksā tikai vienu reizi, un tā būs spēkā tik ilgi, cik vien attiecīgais golferis nākotnē turpinās iegādāties sezonas abonementus.

Privilēģijas paredz bezmaksas treniņlaukuma izmantošanu, priekšrocības spēles laika rezervēšanā, dažādas atlaides pirkumiem, kā arī bērnu un uzaicināto viesu spēles izmaksām, inventāra glabāšanu kluba telpās utt.

Privilēģiju kartes cena nākotnē var mainīties, un dzīve skaidri rāda, kādā virzienā cenas virza inflācija. Taču iespējamās izmaiņas vairs nekādi neietekmēs tos, kas karti jau būs iegādājušies.

Pašlaik "Saliena Golf Club" apvieno 32 biedrus, bet jaunu biedru piesaistīšana ir atzīta par nozīmīgu uzdevumu. Februārī notikušajā kluba sapulcē stingri tika pausta apņemšanās nostiprināt Salienas kluba struktūru un tuvākās rezerves.

Pēdējās izmaiņas , 22.02.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē