Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Tenisistam golfā veicas

Bijusī Austrālijas tenisa slavenība Scott Draper apliecinājusi savu nodomu nopietnību ar pilnu atdevi turpināt karjeru profesionālajā golfā. Iepriekš Austrāliju Deivisa kausa izcīņā pārstāvējušais sportists guvis savu pirmo uzvaru profesionālajā golfā, izcīnot pirmo vietu Jaundienvidvelsas PGA čempionātā.

Pēdējā kārtā „Riverside Oaks” laukumā Draper nospēlēja ar -7 zem PAR, bet summā viņa rezultāts bija 268 sitieni (-20 zem PAR).

Pēdējās ardievas lielajam tenisam 32 gadus vecais Draper pamāja janvārī, kad nolēma atteikties no sava tautieša Lleyton Hewitt trenēšanas, un pilnībā pievērsās golfam.

Austrālijas „Open” tenisā jauktajās dubultspēlēs uzvarējušais Draper nākotnē cer spēlēt golfu ASV tūrē. Pirmais viņa mērķis Amerikā ir kvalificēties „Nationwide Tour”.

Pirmā uzvara profesionālajā golfā Draper ir devusi ticību izvēlētā ceļa pareizībai. „Ja cilvēki līdz šim domāja, ka esmu tenisists, kas starp citu uzspēlē golfu, tad tagad esmu ieguvis zināmu uzticību,” paziņoja Draper.

Profesionālajā tenisā Draper aizvadīja 12 gadus, nopelnot  1,6 miljonus dolāru. Tenisista karjeru viņš pārtrauca 2005.gadā, un kopš tā laika ir golfā.

Pēdējās izmaiņas , 17.02.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē