Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

PGA tūre sāk Havaju salās

Tiem, kas vēlējās ilgāk atpūsties pēc iepriekšējās sezonas spriedzes, pauze ASV PGA tūres kalendārā izrādījās ļoti īsa. Ar dienvidkorejieša K.J. Choi pirmo sitienu no tee ceturtdien Havaju salās sākās gada pirmais turnīrs - “Mercedes-Benz Championship”.

Pirmā kārta golferus sagaidīja ar pamatīgu un sen nepieredzētu vēju. Stephen Ames 13. bedrītē 152 jardus līdz grīnam nevarēja aizsist ar 5.dzelzi, un kanādietis vēlāk atzina, ka tādā vējā nav spēlējis kopš 2002.gada “British Open”.

Pēc pirmās dienas līderpozīcijas ar 69 sitieniem (-4 zem PAR) dala pieci golferi – Ames, K.J. Choi, Vijay Singh, Will MacKenzie un Brett Wetterich. Zem PAR pirmajā kārtā finišēja tikai ducis spēlētāju.

Jaungada brīvdienas vēl turpinās Tiger Woods, kurš sezonas pirmā turnīra rīkotājus sarūgtināja ar atteikumu. Tāpat spēlētāju sarakstā velti meklēt “Masters” čempiona Phil Mickelson vārdu.

Rangu līdera prombūtnē godkārīgus mērķus neslēpj Singh, sakot, ka beidzot jūtas labi sagatavojies veiksmīgai cīņai “Kapalua Resort Plantation Course”. Viņš uzsvēra, ka nav atbraucis vienkārši uzspēlēt, taču arī priekšlaicīgi fanfaras neskandēja.

“Golfs tev nav neko parādā,” teica Singh. “Ja parādās tādas sajūtas, tā jau ir problēma.”

“Mercedes-Benz Championship” ir pirmais turnīrs šogad ieviestā “FedEx” kausa ieskaitē. Sezonas garumā golferi krās punktus, lai izcīnītu vietu četru play-off sacensību sērijā, kur čempions saņems 10 miljonus dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 05.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē