Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā 49.vieta

Ar Mikus Gavara finišu junioru “Orange Bowl” turnīrā Floridā sestdien noslēdzās Latvijas golferu starti 2006.gada sacensību sezonā. Pēdējā kārtā uzlabot pozīcijas junioru izlases līderim neizdevās, un noslēgumā rezultātu tabulā tika dalīta 49.vieta.

Veiksmīgākā pēdējā kārtā Gavaram bija PAR 5 pirmā bedrīte (startējot no 10.tee), kur tika gūts dienas vienīgais bērdijs. Taču kopā ar diviem divkāršajiem bugijiem un četriem bugijiem summā sanāca +7, bet četru dienu kopvērtējumā +23 virs PAR. Līdz turnīra finišam tika 64 spēlētāji.

Pēdējā kārtā spēli vieglāku nedarīja vēja brāzmas, bet sarežģītas karoga pozīcijas spēlētājiem lika izvēlēties piesardzīgāku taktiku, vēsta turnīra rīkotāji. Pat par čempionu kļuvušais kalifornietis Shiwan Kim dienas pirmo bērdiju guva tikai 11.bedrītē, turklāt uzreiz pēc tās sekoja bugijs.

Cīņā par uzvaru izšķirošie notikumi risinājās uz 18.bedrītes grīna. Kim ar divarpusmetrīgu bērdija ripinājumu nodrošināja viena sitiena pārsvaru pār savu tautieti Peter Uihlein, kuru pirms turnīra uzskatīja par galveno favorītu. Uzvarētāja rezultāts summā bija –11 zem PAR, no kura –1 zem PAR tika gūts pēdējās 18 bedrītēs.

Ar visām tā veiksmēm un mazāk priecīgiem brīžiem aiz muguras paliek 2006.gads, kas, cerams, ir darījis mūs gudrākus, labākus un sirsnīgākus. "Golfs.lv" novēl ikvienam raženu un izdevušos 2007.gadu, kurā lai pietiek apņemšanās spēka un veselības piepildīt visas drosmīgās un arī klusākās ieceres!

“Orange Bowl” rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player905.html 

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē