Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Juniori slēpo un gatavojas

Decembris kā nomināls ziemas mēnesis mudina golfa cienītājus pievērsties arī citām šai sezonai tradicionālākām nodarbēm. No junioru izlases golferiem Svens Markss nule kā startējis starptautiskās kalnu slēpošanas sacensībās Norvēģijā, bet citi viņa cīņubiedri gatavojas gan golfa turnīriem, gan treniņu sesijām.

Troļļu zemē Markss piedalījās Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās, startējot četrās distancēs. Pa divām reizēm braucot slalomā un milzu slalomā, labākās gūtās vietas bija attiecīgi 39. un 85.

Savukārt Mikus Gavars tāpat kā pirms gada plāno piedalīties ASV jauniešu „Orange Bowl” turnīrā, kas starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu notiks Floridā, „Biltmore Hotel Golf Course”. Runājot par turnīra prestižu, pietiek pieminēt, ka no ārzemēm uz to aicina tikai valstu labākos pārstāvjus, bet iepriekš dalībnieku skaitā ir bijušas tādas tagadējās zvaigznes kā Tiger Woods, Sergio Garcia, Marc Calcavecchia un Annika Sorenstam.

Tikmēr vēl divi juniori Kārlis Broders un Reinholds Pīrāgs pošas uz treniņnometni Spānijā, kur „La Cala” apgūs zinības vietējo speciālistu vadībā.

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē