Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Mališkovs arī futbolā

Apliecinot interešu vispusību, „Golfs Viesturi” īpašnieks Igors Mališkovs turpmāk būs pārstāvēts vēl vienā sporta veidā, kam saknes rodamas Britu salās. Daugavpilī dzimušais uzņēmējs pievienojies Daugavpils „Daugavas” futbola kluba akcionāriem, un, cik nojaušams, tieši viņam tur varētu būt galvenā teikšana.

Par „Daugavu” pārtapis viens no diviem līdzšinējiem virslīgas Daugavpils futbola klubiem „Ditton”, vēsta avīze „Diena”, norādot, ka, pēc izmaiņām akcionāru rindās Mališkovs pievienojies Jevgeņijam Kultajevam un Vladislavam Drīksnem

Arī Daugavpils „Daugavas” ģenerālmenedžeris būšot Latvijas golferiem labi zināma persona - Nikolajs Ragovskis, kurš vēl nesen dresēja Krievijas junioru izlasi, bet pēc pārmaiņām „Viesturos” darbosies tur kā golfa direktors. Mališkovs par Ragovski nešaubās. "Viņš ir lielisks organizators, ko apliecināja sev līdz tam mazpazīstamā golfā. Ja mēs nolemtu attīstīt baletu, ar to Rogovskis tiktu galā," avīze citēja Mališkovu.

Jau ar pirmajām stundām Ragovskim futbola klubā ir darba pilnas rokas, jo „Ditton” spēlētāji vēl nav saņēmuši visu naudu par aizvadīto sezonu. Jaunā kluba vadības vārdā Mališkovs solīja līdz gada beigām dzēst visus parādus.

Futbolā Mališkovs cer pēc pieciem gadiem ar savu klubu cīnīties par Latvijas čempionu titulu, taču tuvākajam laikam augstus mērķus neizvirza. Viņš arī spriež, ka Daugavpilī varētu uzcelt jaunu futbola stadionu, taču tas prasīšot vismaz trīs gadus. Pagaidām paredzēts būtiski rekonstruēt vienīgo esošo pilsētas stadionu.

„Diena” piemin arī Mališkova ieceri izveidot golfa laukumu Sventes muižai tuvajās pļavās.

Pēdējās izmaiņas , 11.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē