Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" turpinās līdz salam

Lai gan drīz būs klāt jau decembra vidus, pagaidām nekas neliecina par iespējamām sezonas beigām. "Ozo Golf Club" laukums turpina darboties un uzņemt spēlētājus, kuriem gan jārēķinās, ka gaišo diennakts stundu šajā gadalaikā nav diez cik daudz.

"Ozo" laukuma darbošanās grafiks nav pakārtots kalendāram, bet gan laika apstākļiem, norāda "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče. Lai gan pašlaik valdošais mitrais un sezonai netipiski siltais laiks ir kā radīts dažādiem pelējumiem un citām zāles kaitēm, ar to visu laukumā ir gatavi tikt galā, neliedzot golferiem arī pāris nedēļas pirms Ziemassvētkiem nodoties savai kaislībai.

Golfs.lv pārliecinājās, ka laukums tukšs vis nestāv. Lai gan ne visi spēj noticēt, ka decembris Latvijā varētu būt golfa mēnesis, vismaz uz deviņu bedrīšu izspēli arī darba dienā paspēj ne viens vien golferis.

Paredzams, ka nākamgad "Ozo Golf Club" zālieni būs sagatavoti vēl labāk nekā šogad, jo laukuma saimnieki par nopietnām summām iegādājas jaunu apkopes tehniku. Tehnoloģiju ziņā mainās arī izpratne par labākajiem risinājumiem laukumu uzturēšanā, tādēļ "Ozo Golf Club" iet līdzi laikam un pērk jaunas pļaujmašīnas, aeratorus, blietētājus un citas līdzīgas iekārtas, stāsta Puče.

Jaunās iekārtas palīdzēs visus vajadzīgos darbus paveikt ātrāk un golferiem neredzamāk. Piemēram, tas, vai ir veikta grīnu smiltošana, uz aci vairs nebūs vienkārši nosakāms. Izdevumi par jauno tehniku esot salīdzināmi ar jaunākā modeļa "Mercedes", kas turklāt vēl uztūnēts atbilstoši viskaprīzākajām vēlmēm.

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē