Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Japānim projekts Igaunijā

Lai spēlētu golfu, vajag daudz brīva laika, un tādā ziņā spēle tiešām ir ļoti piemērota pensionāriem. Šādu biznesa ideju Igaunijas rietumu daļā realizē kāds japāņu uzņēmējs, kurš ceļ atsevišķu ciematu saviem gados vecākajiem tautiešiem, paredzot tiem iespēju pie mājām spēlēt arī golfu. Ciematā jau ir pārdoti visi zemesgabali, paziņoja biznesmeņa un projekta īstenotāja Tosio Kavabe pārstāvji.

Projekta menedžere Eria Jervis informēja, ka visus zemesgabalus ciematā ir iegādājušies Japānas pilsoņi.

Pašlaik 17 hektāru lielajā ciematā Ridalas pašvaldības teritorijā ierīko komunikācijas, un plānots, ka drīzumā sadarbībā ar pašvaldību un citām ieinteresētajām pusēm tiks izveidots ūdens apgādes tīkls un kanalizācijas sistēma.

Zemesgabalu īpašnieki ciematā vēlas sākt dzīvot jau nākamvasar, bet pagaidām vēl neesot zināms, vai pirmās mājas līdz šim laikam būs gatavas. Projekts paredz ciematā uzbūvēt 61 privātmāju, trīs ēkas ar atsevišķiem dzīvokļiem, kā arī viesu namu, ēdināšanas uzņēmumu, izstāžu zāli un autostāvvietu.

Golfa laukuma būve ir paredzēta netālu no ciemata Kadrinas pašvaldībā, kur 320 hektāru lielā teritorijā plānots uzbūvēt arī mājokļus, SPA viesnīcu un atpūtas centru.

Pēdējās izmaiņas , 01.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē