Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Cenas sastingst un pat krīt

Par vārda „inflācija” nozīmi golferiem nav jāsatraucas, vismaz tiktāl, cik tas attiecas uz golfa laukumu sezonas abonementiem, noteikti nē. Sākot piedāvāt abonementus spēlēšanai 2007.gada sezonā, „Ozo Golf Club” spēkā ir palikušas tādas pat cenas kā pirms gada. Savukārt „Viesturos” sezonas kartes ir kļuvušas krietni lētākas, padarot golfu pieejamu vēl lielākam spēlētgribētāju lokam.

Tātad „Ozo Golf Club” individuālais abonements līdz 31.janvārim ir dabonams par 600 latiem, divu personu ģimenei - par 950 latiem, bet ģimenei ar spēlējošu atvasi – par 1200 latiem. Arī atsevišķais atsevišķs abonements bērnam cenā palicis nemainīgs un maksā 300 latu.

Pašlaik laukuma remontdarbos ieslīgušajos „Viesturos” sezonas karti ar atlaidi var iegādāties līdz pat 15.martam, maksājot tikai 330 latu. Turklāt GK „Viesturi” biedri var rēķināties ar papildus 20% atlaidi, tātad nemaksāt vairāk par 264 latiem.

Ja atceras, ka 2006.gada sezonai lētākais abonementa standarta piedāvājums „Viesturos” bija 570 lati, tad redzams, cik būtiskas ir izmaiņas. Piemēram, divu cilvēku ģimenei abonements tagad maksā 550 latu, bet atsevišķam golferim ar spēlējošu bērnu – 410 latu.

Savukārt Salienā, ja atceras šī laukuma politiku sezonas karšu pārdošanā, nekas nav mainījies. „Saliena Golf” abonements ir spēkā vienu gadu kopš pirkuma brīža. Tātad, iegādājoties to 1.decembrī, līdz nākamā gada decembra sākumam varēs spēlēt par 280 latiem. Jaunākiem golferiem līdz 18 gadu vecumam izmaksas ir vēl uz pusi zemākas.

Tātad apcerot Ziemassvētku dāvanu gādāšanu, ir no kā izvēlēties.

„Ozo Golf Club” sezonas abonementu cenas: http://www.ozogolf.lv/main05a.html

GK „Viesturi” sezonas abonementu cenas: http://www.golfsviesturi.lv/?lang=&category=price

„Saliena Golf” sezonas abonementu cenas: http://www.salienagolf.com/?pane=nxt&lang=1&gid=16&n=2

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē