Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

ASV jauns līderis

Kamēr daļa Latvijas golferu izmanto NATO dienas, lai vismaz uz neilgu laiku nonāktu saulainākās vietās, amerikāņi ir tikuši skaidrībā, kas šogad uzskatāms par labāko ASV golfa kūrortu. Žurnāla “Travel + Leisure Golf” lasītāju aptaujā par labāko atzīta “Kiawah Island Golf Resort” Dienvidkarolīnas štatā.

Trijniekā iekļuva arī slavenie “Pebble Beach Resort ” un “Pinehurst Resort”, kas iepriekš ir tikuši atzīti par uzvarētājiem. Savukārt tikai 1999.gadā atklātais “Bandon Dunes” gada laikā pakāpās par piecām pozīcijām un ieņem 4.vietu.

Uz Eiropas pusi aptaujā nav skatīts tālāk par Britu salām, pirmās vietas atvēlot bez sensācijām. Par labāko laukumu Skotijā atzīts “St. Andrews Old Course”, bet par grūtāko – “Carnoustie Golf Links”. Anglijā un Velsā labākā un grūtākā laukuma godā tika “Royal St. Georges”, bet Īrijā un Ziemeļīrijā abās kategorijās pirmajā vietā izvirzīja “Ballybunion Old Course”.

Respektējot golferu dažādās intereses, atsevišķas nominācijas bija gan labākajiem golfa SPA kūrortiem, gan visnenovērtētākajiem kūrortiem un golfa laukumiem. Savs rangs nopublicēts arī golfa vietām, kur vislabāk jūtas ģimenes vai draugu kompānijas.

“Travel + Leisure Golf” aptaujas par labākajiem golfa kūrortiem rīko kopš 2003.gada.

Pēdējās izmaiņas , 27.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē