Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Klāt žurnāla jaunais numurs!

Izturīgākie vēl joprojām šad un tad ir redzami spēlējam golfu, nevis slēpojam, taču gads strauji tuvojas beigām. Vēl pirms militārie runasvīri Rīgā radīs vienas problēmas un risinās citas, pie lasītājiem būs nonācis kārtējais un šogad pēdējais žurnāla numurs. Lielajā intervijā Lidija un Vitālijs Gavrilovi stāsta par aizraušanos ar golfu un ceļojumiem, kā arī atklāj, ka raksturu atšķirība neietekmē patiesu saskaņu ģimenē, ja vien ir vienots skatījums uz nopietnām dzīves vērtībām.

Varēsiet arī lasīt speciālista viedokli par to, kam domāta joga, no Aināra Poča uzzināt ko vairāk par Latvijas Klubu kausa turnīru, kā arī noskaidrot, kādēļ ir vērts ziemā doties spēlēt uz Turciju. Tāpat lasiet par Eiropas komandas triumfa dienām Ryder kausa izcīņā Īrijā un apcerējumu par Tiger Woods desmitgades jaunākajiem notikumiem. Bet vēlēšanos jaunajā sezonā tikt vaļā no kaitinoša slaisa, stiprinās „Ozo Golf Club” pro Artūra Krukova padomi.

Lai Golfs.lv allaž gaidītu pastkastītē arī nākamgad, nevajadzētu aizmirst, ka vienkāršākais veids žurnāla saņemšanai ir tā abonēšana. Un vienkāršākais veids, kā žurnālu abonēt, ir veltīt pāris minūtes un aizpildīt nepieciešamo informāciju šīs mājaslapas žurnāla abonēšanas sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 24.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē