Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ielūdz Portugāle un Kipra

Vēl viens atgādinājums par to, ka golfa sezona pa īstam jau nekad nevar beigties, ir uzaicinājums Latvijas golferiem februārī piedalīties Portugāles starptautiskajā amatieru čempionātā. Te gan jārēķinās ar nopietnām handikapa prasībām, kas samērojamas ar izlases spēlētāju meistarību. Taču vēl viena iespēja ir pavasarī doties uz Kipras „Open”, kur ar savu HCP var pieteikties ne viens vien Latvijas spēlētājs.

Portugāles starptautiskais amatieru čempionāts notiks februāra pirmajā pusē Algarvē, taču pieteikšanās noslēdzas jau 5.janvārī.

Portugālē spēcīgākos amatierus noskaidros 77.reizi, golferiem no 7. līdz 11.februārim sacenšoties „Quinta de Cima Golf Club” laukumā. Kungiem handikapa limits ir 3,0, bet dāmām – HCP 5,0.

Interesenti ar nolikumu var iepazīties Portugāles federācijas mājaslapā www.fpg.pt , vai arī Latvijas Golfa federācijā, caur kuru obligātā kārtā kārtojami arī pieteikumi.

Daudz plašākam spēlētāju lokam ir iespēja pieteikties Kipras dāmu un kungu amatieru „Open”. Dāmām 36 bedrīšu turnīrs „Secret Valley Golf Course”  notiks 16.-18. aprīlī, bet kungi 54 bedrītes spēlēs 19.-22.aprīlī.

Handikapa limits kungiem Kipras „Open” paredzēts HCP 12,4, savukārt dāmām – HCP 24,4. Pieteikumus pieņems līdz 31.martam.

Pēdējās izmaiņas , 22.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē