Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena biedriem un tuviniekiem

Pēc sniega pazušanas golfa sezona turpinās arī Salienas laukumā, tiesa, pilnīgi visi uz spēlēšanu pretendēt vairs nevar. Tā kā recepcija Salienā ir slēgta, uz tee var stāties tie, kam šādā gadījumā nav vairs jākārto finansiālas saistības. Tātad turpināt sezonu tiek aicināti „Saliena Golf” kluba biedri un apmaksātu termiņa karšu īpašnieki.

Daļa kluba biedru Salienā šonedēļ veiksmīgi darbojās jau iepriekš, un, kā vēsta laukuma saimnieki, gan Kluba laukumā, gan Dārzu laukumā ir nodrošināti labi spēles apstākļi.

Tā kā recepcija ir slēgta, visi spēlētāji ir aicināti vienkārši atstāt mašīnas stāvvietā un doties laukumā. Tas gan nenozīmē, ka golfa spēlētāji būtu vienīgie, kas laukumā sastopami. Darba netrūkst „Saliena Golf” grīnkīperam Eināram Mednim, kurš tad arī netieši pārrauga kopējo situāciju.

Treniņiem var izmantot īsās spēles zonu un treniņgrīnu, ja vien pašiem ir savas bumbiņas. Driving range sitējus gaidīs jau pavasarī.

Tāpat iespējams dabūt nepieciešamās lietas no pro veikala, ja vien iepriekš sazinās ar kluba pro Valdi Liepiņu (t.29272767).

Salienas laukums būs atvērts gan šajā nedēļas nogalē, gan turpmāk, cik vien ilgi zemes un debess stāvoklis būs golfam piemērots. Spēlēšanas sezonas beigas tiks izsludināts atsevišķi, un cerams, ka ne tik drīz.

Pēdējās izmaiņas , 17.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē