Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Baltās Haizivs pēdējais peldējums

Leģendas nekur nepazūd, taču to statuss mainās. Viens no visu laiku slavenākajiem Austrālijas golferiem Gerg Norman paziņojis, ka pēc starta patlaban notiekošajā „Australian Open” vairs neplāno piedalīties augsta līmeņa turnīros.

Par Lielo Balto Haizivi dēvētais Norman gan nesaka „nekad”. Iespēju kādreiz atgriezties uzspēlēt turnīrā 51 gadu vecais golferis teorētiski pieļauj, taču piebilst, ka tas vairs nebūs kā līdz šim.

„Australian Open” pirmā kārta diez vai mudinās Norman mainīt lēmumu, jo viņa rezultāts bija 79 sitieni (+7 virs PAR).

Neraugoties uz šobrīd pieticīgo sniegumu, Norman joprojām ir Austrālijas golfa izcilnieks ar uzvarām 86 turnīros un diviem „Major” tituliem, kas gūti profesionāļa karjeras 30 gados.

Necilos rezultātus pirmajā kārtā „Royal Sydney” laukumā veicināja nelāgie laika apstākļi. Drēgnajā un brāzmainajā vējā, ko papildināja pamatīgas lietusgāzes, tikai seši golferi spēja finišēt zem PAR, bet statistiski vidējais rezultāts kārtā bija +6 virs PAR.

Līderis „Australian Open” ar 1,4 miljonu USD balvu fondu ir Nathan Green, kurš spēlēja vienā flaitā ar savu bērnības dienu elku Norman, un atzina, ka tādēļ pirms mačiem nav spējis mierīgi gulēt.

Pēdējās izmaiņas , 16.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē