Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vilinoša nedēļas nogale

Globālās sasilšanas izraisītas klimata pārmaiņas vēl ir pāragri meklēt, taču meteorologu zīmes rāda, ka nedēļas nogale būs lieliski piemērota golfa spēlei. „Ozo Golf Club” laukums turpina darboties, un pēc grīnkīpera Mārtiņa Šternberga teiktā novembra otrajai pusei tas ir ļoti labā stāvoklī.

Vienīgais jāņem vērā, ka grīni vairs netiek pļauti, līdz ar ātrums uz tiem nav no lielākajiem. Taču grīni ir prognozējami, jo ātrums ir vienmērīgs visās to daļās.

Trešdien par novembra golfa kvalitāti "Ozo" laukumā pārliecinājās ne viens vien spēlētājs, un cerams, ka nedēļas atlikušajās dienās viņiem radīsies vēl vairāk sekotāju.

Tam mudina noticēt laika prognozes, kas nedēļas nogalē paredz siltu laiku bez būtiskiem nokrišņiem. Laiks gan būšot mākoņains, taču ievērojami nokrišņi nav gaidāmi - svētdienas naktī iespējams vien neliels smidzinošs lietus.

Sestdien gaisa temperatūra naktī un dienā būtiski neatšķirsies, sasniedzot +3, +8 grādus, bet piekrastes rajonos, kam droši var pieskaitīt arī „Ozo” laukumu, varot iesilt pat līdz +10 grādiem. Savukārt svētdien būšot pat nedaudz siltāk.

Pēdējās izmaiņas , 15.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē