Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturi" pārmaiņu priekšā

Iepriekš pusvārdos apspriestās ziņas par gaidāmo "Viesturu" laukuma saimnieku maiņu ceturtdien rada skaidru apstiprinājumu. Par īpašnieku kļūst lieluzņēmējs Igors Mališkovs, kam piederoši uzņēmumi ir iesaistīti golfa projektos Krievijā un vairākās citās pasaules valstīs. Jaunā saimnieka vēstījums ir vienkāršs - viss, kas ir labs, tiks saglabāts, pārējais - uzlabots.

Līdz jaunajai sezonai paredzēts krietni pastrādāt gan kluba mājā, gan laukumā. Nākotnē "Viesturos" plāno radīt jaunu 18 bedrīšu laukumu, bet tā ir tālāka perspektīva. Nākamajā sezonā spēlēt varēs tajā pat 9 bedrīšu laukumā, taču tā kvalitāte būs radikāli augstāka, sola Mališkovs.

Dažās bedrītēs nedaudz pamainīsies grīni vai tīboksi, taču kopumā izvietojuma ziņā tas būs tas pats golferiem tik zināmais pašreizējais laukums. Toties tiks izbūvēta pilnīga laistīšanas sistēma, kas ļaus sazaļot arī tām fērveju vietām, kur golferi savu bumbiņu šosezon nepavisam negribēja redzēt.

Nekādas revolucionāras izmaiņas laukuma pieejamības un cenu politikā nav paredzētas. Toties plānots, ka "Viesturos" ko darīt būs vairākiem Latvijas golferu aprindās zināmiem un ar Krievijas golfu saistītiem cilvēkiem. Līdzšinējais Krievijas junioru izlases treneris Nikolajs Ragovskis pārzinās kluba treneru lietas, un viņa rīcībā būs tādi jauni, bet jau pieredzējuši speci kā Nikolajs Afanasjevs un Gaļina Rotmistrova.

Mališkovs uzsver, ka negrasās jel kādā veidā ietekmēt golfa kluba "Viesturi" darbību, kur visa teikšana ir kluba biedriem. Arī GK "Viesturi" līdzšinējā vēsture tiks turēta godā, kā tas pienākas Latvijā pirmajam golfa klubam, norādīja Mališkovs.

Tāpat kā citu Latvijas laukumu saimnieki Mališkovs cer, ka pēc iespējas ātrāk izdosies panākt golfa popularitātes pieaugumu, taču nopietni rēķinās arī ar golfa tūristu pievilināšanu.

Pēdējās izmaiņas , 13.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē