Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ziemcietīgie uz „Ozo”

Runā, ka NATO samits varētu būt golferu inspirēts, lai novembra beigās uz vairākām dienām varētu doties uzspēlēt siltākās zemēs. Taču sezona pilnībā vēl nav beigusies arī  pašu mājās. Ja kādam nullei tuva temperatūra nav šķērslis golfa baudīšanai, var doties uz „Ozo Golf Club”, kas šobrīd palicis vienīgais atvērtais laukums.

Ar tuvas nākotnes prognozēšanu „Ozo” laukumā nesteidzas, jo viens vai otrs laika apstākļu pavērsiens situāciju var diezgan strauji izmainīt. Taču spēles laiks ir rezervēts arī nākamajā nedēļā, un, ja nenotiks nekas golfa izpratnē ekstrēms, arī šie spēlētāji savus plānus varēs īstenot.

Galīgi par slēgtu sezona vēl nav pasludināta arī Salienā, taču vismaz šodien tur spēlēt nav iespējams, jo grīnus sedz pāris centimetru bieza sniega sega. Ja paliks siltāk, nedēļas nogalē tur varēs uzspēlēt, taču tad tās arī acīmredzot būs sezonas pēdējās golfa dienas. Savukārt, ja rudens ziemīgajai elpai nespēs pretoties, varēs uzskatīt, ka visas spēles Salienā ir jau aizvadītas.

Vēl pēc sezonas slēgšanas turpinās darboties Salienas pro veikals. Iepriekš sazinoties, tur varēs iegādāties visu nepieciešamo, kas vajadzīgs, dodoties uz laimīgajiem dienvidiem.

Savukārt „Viesturos” sniegs ceturtdien jau sakrājies ap 10 centimetriem, un te vairs jautājumu par sezonas pastiepšanu garumā nav. Kad sniega būs vairāk, varēs slēpot, bet pagaidām iestājusies klusā starpsezona starp vasaras un ziemas sporta veidiem.

Pēdējās izmaiņas , 02.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē