Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lipsku zelta rudens

„Viesturu” sacensību sezonas noslēguma dienā vējš pār laukumu birdināja zeltainas lapas, taču Lipsku ģimene prata gūt daudz ko vairāk par romantiskām noskaņām. Ar viņu uzvaru komandu turnīrā vēl viss neaprobežojās, un Igors Lipskis prata kļūt par laimīgo uzvarētāju arī bezmaksas abonementa izlozē nākamajai sezonai.

HCP neto formātā Lipsku uzvara bija neapšaubāma – astoņu punktu pārsvars pār otrās vietas ieguvējiem Voldemāru Lejiņu un Uldi Ķelli. Vienu trešās vietas ieguvēju noteikt nekādi neizdevās divu komandu vienādo rezultātu un handikapu dēļ, tādēļ trijnieku 22,5 komandu konkurencē  noslēdza Iveta Kaminska ar Matīsu Veidi un Sandra Opite ar Artjomu Mališkovu.

Laikam jau sērās par drīzajām sezonas beigām viena otra komanda spēlēja bez saspringuma un steigas, kā rezultātā kluba mājā varēja atgriezties septiņas stundas pēc starta.

Kad laureāti bija saņēmuši savus kausus, sekoja īpašo veiksminieku izloze, kur laimīgās rokas pienākumi bija uzticēti Dārtai Bušai. Šādā veiksminieku izlozē laikam jau nevarēja notikt savādāk, ka Latvijas jaunākās hole in one īpašnieces roka no apaļā laimes trauka izvilka zīmīti ar Lipska vārdu.

Teorija par veiksmes lipīgumu apstiprinājās izlozes turpinājumā, kad vajadzēja noteikt laimīgo, kam nākamajā sezonā „Viesturu” treniņlaukumā būs iespēja iztērēt 50 latu ne savas naudas. Tā kā izlozes noteikumi paredzēja, ka pilnās lozes īpašniekam pašam jābūt laimes brīža lieciniekam, meistarību pašiem par savu naudu būs vien jāuzlabo Santai Rancānei, Lidijai Gavrilovai un Jānim Kraulim, kuri jau bija devušies mājās.

Tas viss izrādījās par labu Guntaram Dobelim, kurš līdz ar to nepalika bez balvas arī „Viesturos”. Tā kā iepriekš Dobelis laimēja arī „Ozo Golf Club” sezonas karti, par veiksmes trūkumu diez vai viņš kādam mēģinās sūdzēties.

Līdz ar pēdējiem mačiem „Viesturos” ir vairākas pazīmes, kas liecina par ne pārāk tālajām sezonas beigām. Laukums turpinās darboties, kamēr to ļaus laika apstākļi, taču spēlētājiem jārēķinās, ka tajā var rosīties ne tikai golferi. Jau šoruden dažviet plānots uzlabot laistīšanas sistēmu, cenšoties spēlētājiem traucēt pēc iespējas mazāk.

Ar sezonas noslēguma turnīru šoruden „Viesturos” beidza darboties 19.bedrīte. Tā kā remontdarbi paredzēti arī kluba mājā, tradicionālā Ziemassvētku balle acīmredzot pārvērtīsies par jaunās sezonas sumināšanas svinībām. Ziemā, kas pagaidām vēl pavīd tikai attālās laika prognozēs, „Viesturi” būs atvēlēti slēpotājiem.

Pēdējās izmaiņas , 16.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē